streda 3. augusta 2016

Bloody Hammers


Kapelka Bloody Hammers bola založená v r. 2012 a odvtedy jej členovia vydali tri albumy. Aktuálne je vonku ich nesmierne melodická novinka Lovely sort of Death, ktorá je úplne iná než ich predošlé albumy, no o to lahodnejšia pre uši.

Žáner ich hudby by sa dal zaradiť do niečoho medzi gothic rockom a melodickým doom metalom.

Členovia:
Ander Manga - spev
Devallia - organ, klavír
Jack Griffin - bicie







Albumy:
2012 - Bloody Hammers
2014 - Under Satan´s Sun
2016 - Lovely sort of Death


Kapela sa o ich najnovšom počine vyjadrila nasledovne: " Tento album je doposiaľ najtemnejším albumom, aký sme kedy nahrali."
Ako ich fanúšička musím potvrdiť, že tento album je doposiaľ najskvelejší a dosť v ňom cítiť zmenu, a to k lepšiemu!

Spevák Anders Manga sa taktiež vyjadril, na ich oficiálnej stránke http://www.bloodyhammers.com/, o svojej nálade, ktorá ho inšpirovala k vytvoreniu albumu:
" Žijeme vysoko v horách s príliš strmými a zradnými príjazdovými cestami, takže keď napadá sneh, uviazneme tam na celé dni. Našťastie, ako výsledok takejto izolácie, moja nálada pri písaní songov skončila omnoho viac na temnejšej strane, než pri predchádzajúcich nahrávkach. Songy sú ťažšie, ale nie stále. Túžil som po vytvorení väčšej atmosféry, než predtým. Na túto nahrávku som veľmi pyšný, je štylisticky rôznorodá. V konečnom dôsledku je to môj najobľúbenejší album." 

V júli 2016 taktiež poskytol rozhovor pre magazín 100 percent rock, v ktorom sa viac rozrečnil o najnovšom albume (preložený výťah z neho možno v budúcom článku).

Oficiálne video z ich najnovšieho albumu - song Bloodletting on the Kiss:


  Oficiálne video z ich prvého albumu - song What´s haunting you:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára