piatok 12. augusta 2016

The Girl in the Photographs


Názov: Girl in the photographs

Krajina: USA

Dĺžka filmu: cca 1 hod. 35 min.

Rok: 2015

Réžia: Nick Simon

Hrajú: Claudia Lee, Kal Penn, Katharine Isabelle, Miranda Rae Mayo...



Krátky obsah: Na začiatku filmu unesú nádhernú Katharine Isabelle dvaja divní típkovia v maskách, s foťákmi v ruke a, samozrejme, ju na konci zavraždia, pričom vyfotia jej krvavé telo a zavesia ho na nástenku jednej samošky, v ktorej pracuje Colleen. Všimne si morbídnu fotografiu, nahlási to na políciu, ale tá s tým nemôže nič urobiť, pretože nemajú mŕtve telo, myslia si, že ide o nejakého "zvráteného umelca"... Postupne dostáva ďalšie krvavé fotografie a vtom prichádza do mestečka známy fotograf z LA, pretože potrebuje nájsť mladé talenty na svoje fotenie. Padne mu do oka práve Colleen, ktorá síce spočiatku neochotne, no napokon sa k nemu pridá. Keď zmizne aj jej kamarátka, začína jej byť jasné, že v meste vyčíňa nejaký šialený psychopat...

Hodnotenie na čsfd: 52%

Moje hodnotenie: 50%
Odôvodnenie: Na film som sa tešila najmä kvôli úžasnej Katharine Isabelle, ktorá napokon vôbec nebola hlavnou herečkou celého filmu a zahrala si len v úvodnej scéne, takže som celý čas pozerala na neokukanú tvár herečky Claudie Lee. 
Dej má pomerne rýchly spád, avšak mnoho krvavých scén bolo priskoro seknutých, takže divák nemal šancu vidieť, čo psychopat urobil so svojimi obeťami... Pri tomto kúsku som sa vôbec nebála, je to taká "letná oddychovka", pri ktorej divák určite neumrie od hrôzy. Páčil sa mi konečný záber na fotografiu, pekne vystihli zvrátenú myseľ psychopatického fotografa. Film je z väčšej miery skôr krimi thrillerom než hororom.

Trailer:

    

1 komentár: